HUR DET FUNGERAR

Unik plattform ger svar i hela leveranskedjan

SiB Solutions unika plattform ligger i teknikens framkant och driver utvecklingen inom logistikoptimering. Hårdvaran består av kameror och infrastruktur. Den intelligenta mjukvaran samlar videoövervakning från produktion, lager och logistik. Den tredje och sista delen i paketet består av installation, konfigurering och integrering.

Alla godsrörelser sparas på en server och från de operativa systemen hämtar vi även in tidsstämplar och identiteter överallt där godset har hanterats. Detta gör att du mycket snabbt och enkelt kan hitta precis det du är ute efter. Se vad som hände, när det hände!

UTE I ARBETSVARDAGEN – KUNDTJÄNST

Utebliven leverans

När någon ringer in till kundtjänsten och undrar över en skadad eller utebliven leverans är det bara att knappa in ordernumret, och sedan ser du vad som hänt. Du kan ge snabba och raka besked, du slipper bli utsatt för bedrägeriförsök, du kan sätta in rätt åtgärder snabbt, du kan använda materialet för att utbilda personal och vässa logistiken.

UTE I ARBETSVARDAGEN – KÖTTINDUSTRIN

Rigorösa säkerhetskrav

Inom köttindustrin råder rigorösa säkerhetskrav. Tillexempel får inte köldkedjan i något enda led brytas så att temperaturen överstiger 7 grader. Här kan intelligent videoövervakning samarbeta med temperaturgivare i det interna nätverket för att båda larma, identifiera risker och lösa problem.

UTE I ARBETSVARDAGEN – OLYCKSFALL

När olyckan är framme

Med samma lösning kan man också söka på tidsperioder och platser för olyckor så att man kan förebygga och undvika fler personskador. Det går också att analysera inbrott, stölder och andra incidenter inom ramen för var man valt att placera kameror.

Vill du veta mer?

PRIS

ROI (Return on investement) uppnås redan efter 6-12 månader.

Utöver en bra ROI stärks ryktet om att ha kontroll, vilket förebygger bedrägerier och felaktiga krav. Vi rekommenderar en lösning baserad på månadskostnad, men alla uppdrag ser olika ut och upplägget optimeras efter dina förutsättningar och utmaningar.

Vill du veta mer?

Kontakta oss