Människorna bakom

Teknik för morgondagen föddes ur 80 år av erfarenhet

SiB Solutions grundades 2017 av Lennart Bergström, Stefan Borg och Staffan Persson, tre tidigare kollegor med sammanlagt 80 års erfarenhet av att utveckla, sälja och leverera komplexa systemlösningar för logistik. I dag består företaget av 23 personer och håller till på Ideon Science Park i Lund.

Kontakta oss

Globalt nätverk av partners

SiB Solutions bygger ett globalt nätverk av partners som implementerar logtech-plattformen. Våra partners kan även sköta support och service, vilket innebär att du alltid får snabb hjälp när du behöver det – oavsett var i världen hjälpen behövs. Vill du bli partner?

SÅ LEVERERAR VI

Samarbeten och namnkunniga kunder

För att utveckla den intelligenta logtech-plattform så effektivt som möjligt samarbetar SiB Solutions med ett antal logistikaktörer. Vi har även en rad välrenommerade varuägare med egen lagerhantering som kunder.

Så används lösningen

Detta vinner du på intelligentare logistik

Gods som försvinner, skadas eller levereras fel kostar pengar, belastar miljön och skadar ditt varumärke. Vi hjälper dig räkna ut vad du vinner på att optimera din logistik.

Värdet för dig

Vanliga frågor

Hur går det till om vi vill ha hjälp med att räkna på vad våra fel kostar oss och om vi skulle ha nytta av logtech-plattformen?

Vi bokar in en workshop som vi kallar proof of value. Den börjar med en rundvandring i de olika lagerdelarna, där vi ställer frågor och letar efter kritiska punkter. Sedan berättar vi mer om hur logtech-plattformen fungerar. Workshopen avslutas därefter med en kostnads- och besparingskalkyl där du får svart på vitt hur mycket du kan spara per månad med hjälp av lösningen.

Vilken typ av företag har mest att vinna på att använda logtech-plattformen?

Företag som hanterar högvärdesgods eller ömtåligt gods, använder dyra eller många transporter, har höga SLA-krav, eller har höga spårbarhetskrav – en liten effektivisering inom dessa områden sparar snabbt väldigt mycket pengar. Logtech-plattformen passar även de flesta e-handlare eftersom deras kundtjänster får väldigt många frågor som behöver snabba svar.