VÅR LÖSNING

High tech-lösning på välkänt problem ger många vinster

”Vi såg en lösning på ett välkänt problem inom branschen, ett som växer i takt med att e-handeln ökar och transaktionerna mångdubblas. Varje år förlorar företag miljonbelopp i skadat och försvunnet gods samt bedrägerier. Genom att använda modern videoteknik har vi hittat sätt att spåra vad som går fel, när det går fel. Videoanalys gör att man snabbt kan kapa kostnader, utbilda personal, sätta in rätt åtgärder, ge snabbare besked i kundtjänsten och vässa varumärket. Det är en lösning som ger vinster i många led”.

MÄNNISKORNA BAKOM

Teknik för morgondagen föddes ur 80 år av erfarenhet

SiB Solutions grundades 2017 av Lennart Bergström, Stefan Borg och Staffan Persson – tre tidigare kolleger med sammanlagt 80 års erfarenhet av att utveckla, sälja och leverera komplexa systemlösningar för logistik.

delägare av SiB Solutions

Stefan Borg

– Strategi, Partners & Ekonomi

delägare av SiB Solutions

Staffan Persson

– Försäljning & Marknad

delägare av SiB Solutions

Lennart Bergström

– Teknisk lösning & Leverans

JOBBA HOS OSS

SiB Solutions – smarta lösningar för dig som vill framåt

SiB Solutions är en del av Ideon Innovation i Lund. Vi är ett innovativt företag som ser en snabb och stark tillväxt de kommande åren. Här får du jobba med produkter och tjänster som befinner sig i teknikens framkant och skapar stora värden för kunden. Välkommen att meddela ditt intresse.

HÖR AV DIG

Vill du veta mer?

Kontakta oss